gabimruk Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam, w razie problemów z elektryką i instalacja okablowania polecm Kable kontrolno pomiarowe
Bastino Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam wszystkich zmotoryzowanych. Posiadam A4 B5 1.9 tdi (1Z) Miło mi Was poznać.
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rafał 1984 Opublikowano 3 Lipca 2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 Chcę się dowiedzieć do czego służą te przyciski jeden w schowku drugi na kokpicie z logo audi audi z 2002 roku sline
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
LewarASN Opublikowano 3 Lipca 2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam wszystkich z forum, od tygodnia jestem posiadaczem A4 B6 3.0 ASN. Jestem z okolic Tych, a dokładnie z Bierunia Starego. Jak narazie zapoznaje się z forum i użytkownikami z okolicy. Pozdrawiam
BeyerBrown Opublikowano 3 Lipca 2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Witaj, Proponuję na dzień dobry podjechać z tym silnikiem na przegląd do kol. WASKIVW-a, masz niedaleko. Poszukaj w googlach: waskij garage czeladź Bezawaryjności życzę! Edytowane 3 Lipca 2019 przez BeyerBrown
MichalB7 Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam Swietne forum znalazlem tu juz duzo odpowiedzi. Oby tak dalej. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
korba77 Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2019 przez korba77
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
_Seban_ Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam wszystkich użytkujących "Przewagę dzięki technice" i nie tylko ! Na forum trafiłem nie z przypadku (pewnie jak większość) , myślę że dzięki pisanej Tu wiedzy praktycznej spróbuje rozwiązać Swoje problemy i spędzić miło czas. Pozdrawiam Seba
Rekomendowane odpowiedzi