Hugo Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam
domin223344 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 witam w klubie audi pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam
domin223344 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 witam chciałem zapytać jaki rozmiar ringów kupić do moich lamp bo chce upiększyć moją niunie a4 b6 cabrio
Gumiś33 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Wiktor mam to szczęście ze jestem z Podkarpacia ! Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem 1.8t w audi a4 b6 Cieszę się ze założyłem konto na forum ponieważ zaczęło brakować mocy w audiczce hehe. Chętnie podzielę się moją wiedzą i czasami o tą wiedzę poproszę forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie
PlayRoll Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Hej Jestem Rafał ze Śląska, od 3 m-cy posiadam A4 B6 1.9 TDI AVF Avant. Znalazłem to forum właściwie przypadkiem ale na pewno dokładnie prześledzę jego zawartość. Pozdrawiam, Rafał Edytowane 15 Października 2019 przez PlayRoll
Kubus9114 Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Witam wszystkich potrzebowal bym spyta do rns e ktos cos
Hugo Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam
bukus91 Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Witam wszystkich na forum?
Hugo Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
hitsFTB Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Cześć wszystkim! Pochodzę z okolic Krakowa. Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4B6 BEX. Mam marzenie na BEX'a podkrecenie, a to forum to dla mnie zbawienie, więc do was wszystkich ślę pozdrowienie
Hugo Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Pucek5 Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Witam posiadam Audi A4 b6 2,0 benzyna Alt 2001 rok Spoiler mam taki problem że podczas przyspieszania mam sprzodu drgania i nie potrafię z tym sobie poradzić opony sprawne koła wyważone przeguby wewnętrzne wymienione co pojadę do mechanika to mówią opony nie takie te samochody tak mają mam też duże pojęcie na temam samo hodow ale z tym nie mogę sobie poradzić czy ktoś pomoże z góry dziękuję za odpowiedzi *Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
Jany Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Witam serdecznie szanownych kolegów to mój któryś samochód ale pierwszy VAG ?
Hugo Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Kasztaloni Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Cześć, jestem nowy na forum. Od ok. 2 miesięcy w moich rękach fajna A4 B6 avant z silnikiem 3.0 V6 220km z 2003 r. Auto z fajnym wyposażeniem. Pierwsze kilometry już za nami. Autko sprowadzone z Niemiec gdzie miało jednego właściciela. Aktualny przebieg (wg licznika) 245 tys. km. Wg mnie mógł być lekko podrasowany. Ale to szczegół. Przed zakupem autko przeszło szybki przegląd u mechanika. Było trochę błędów ale mimo to zdecydowałem się na zakup. Auto po serwisie olejowym. Po sprowadzeniu do naprawy był błąd ABS + ESP + błąd kąta skrętu. To ogarnięte. Do zrobienia klimatyzacja (najpewniej sprężarka), i tym zajmę się na dniach. Inne mankamenty to ryski, przetarcia, rozładowana bateria kluczyka, itp. Sukcesywnie będę naprawiał. No i w planach modyfikacje sprzętowe i stylistyczne.
Rekomendowane odpowiedzi