Hugo Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Fahren Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam, czy nawet jak mawiają w ojczyźnie audi - Glutem w mordę (albo jakoś tak) Od wczoraj jestem - mam nadzieję - szczęśliwym posiadaczem aczwóreczki z 1.9 TDI pod niezardzewiałą maską. Na pokładzie klimatronik ze średnio działającym wyświetlaczem, dwie szyby w prądzie, z czego prawa nie reaguje, central zamek nie reagujący w ogóle i nieznaną ilością przejechanych kilometrów, bo tylko podświetlenie się świeci. Ale co nas nie zabije, to można ogarnąć i mam nadzieję, że po kilku udanych inwestycjach auto będzie cieszyło oko, ucho i wygodnicką (taka część ciała) Tak więc - siema wszystkim
Hugo Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Klavish Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam wszystkich od dłuższego czasu posiadam audi a4 b5 z którym dzieją się dziwne rzeczy Mam nadzieję że z pomocą forum uda się je ogarnąć.
Kriss32181 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam Serdecznie Wszystkich klubowiczów chciałem się przywitać!! Pozdrawiam i mam nadzieję że Nasza współpraca Będzie Owocna!!
Hugo Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
adrianw1996 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam. Właśnie dołączyłem do forum. Moje auto to a4 b7 2.0tfsi q. Pozdrawiam wszystkich.
Hugo Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Lajsak Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Stałem sie szczesliwym posiadaczem A4. Mam nadzieję że w razie jakichkolwiek problemów bede mógł na Was liczyć?
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
volt_art Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Mam na imię Artur, jestem z Bolesławca śląskiego (59-700), chodź teraz zamieszkuje troche wrocław ponieważ tam pracuje. Mam A4 B5 i znienawidzone V6 TDi, chodź ja nie narzekam już na nie. Zarejestrowałem się bo chciałbym doposażyć mojego zrzynka w tempomacik i może nie tylko.
Rekomendowane odpowiedzi