Pavlo1501 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Cześć wszystkim , nowy na forum i pierwsza przygoda z a4 ale za to już nie pierwszy vag
Hugo Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamilopl125 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Cześć wszystkim Posiadam audi A6C5 1.8T APU. Plan jest taki aby podnieść moc oraz w międzyczasie pomodzic stylistycznie?Kamil z okolic Sandomierza ?
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Marek0509 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam. Mam nadzieję znaleźć odpowiedzi dotyczące poczciwego audi a4 b5 1.9 tdi
kirowiec Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam serdecznie wszystkich fanów motoryzacji Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 z poczciwym 1.9 TDi przesiadłem się z Peugeota 406 też w dieslu 2.0HDi głównie ze względu na bagażnik, Peugeot był w sedanie a Audi w Kombii i muszę powiedzieć, że miejsca nie brakuje. Autko ma już trochę nalatane, jakby wierzyć zapewnieniom poprzedniego właściciela oraz to co wskazuje licznik to będzie prawie 400tys. chociaż szczerze jakoś specjalnie tego po nim nie widać. Ogólnie mechanicznie - przynajmniej jak na razie, wszystko wydaje się być w porządku, delikatnie szwankuje elektryka: problemy z elektryczną szybą kierowcy a tak poza tym to cóż, jeździ bo takie ma zadanie. Czekają mnie drobne poprawki które sam sobie już zaplanowałem, kwestia czasu, warunków i oczywiście nie inaczej jak finansów, najpewniej przed zimą zacznę się w to bawić, teraz lato, wakacje to wiadomo. Przeważnie można mnie spotkać po mieście, kręcę się po Radomiu (woj. mazowieckie) oraz okolicach, czasem wyskoczę gdzieś w trasę, bo lubię odwiedzać ciekawe miejsca z rodziną i znajomymi. Liczę na Waszą fachową pomoc, poradę, może kiedyś jak sam nabiorę wprawy w tym aucie to może i ja coś pomogę ? Pozdrawiam i oczywiście szerokości !!
Areksupernak1 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam mam taki problem w mojej Audi po wymianie silnika samochód nie chce odpalić nie kreci rozrusznik i gasna kontrolki
Bazzyliano Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam wszystkich forumowych ludzi! Tydzień temu kupiłem A4 B6 1.8T 2003 rok avant 163km czarny. Jak będę miał jakieś fotki to dodam. Pozdrawiam
Pinio1981 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Mam na imię Grzegorz,jestem z Polski ale obecnie już 14 lat mieszkam w Irlandii. Mój samochód,to AudiA4B8 avant z 2012 roku. zycze wszystkim gumowych słupów. dziekuje grzegorz
Pinio1981 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam,po zatankowaniu do pełna paliwa licznik pokazuje tylko 3/4 baku a wskazanie kilometrów tylko 700 km do przejechania na tym paliwie,moje pytanie,co się stało i dlaczego pokazuje tak a nie pełny zbiornik. Dzieki za wszelkie wskazówki.
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Daniel a4b6 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam wszystkich forumowiczów audi a4
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi