Zwierada Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Witam forumowiczów i fanów marki ja i moje b7 pochodzimy z okolic Płocka moja mała to a4 b7 1.8t w wersji avant. Jak na razie silnik stockowy ale kto wie co człowiek zrobi przekopując forum
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
wojciech_a4_b9 Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Cześć tu Wojtek i jego A4 B9 avant na załączonym obrazku poniżej
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
GrayNoName Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Witam wszystkich na forum. Ja i moje A4 B6 1.8T Quattro avant (BEX) siedzimy w Irlandii. Samochód niedawno nabyty, po kilku modach, więc dochodzę powoli do ładu. Wg poprzedniego właściciela obecnie na octan boosterze (w Irlandii jest cudem kupić benzynę powyżej 95) samochód powinien mieć ok 220-230 koni. Ale o samochodzie kiedy indziej konkretniej jak znajdę czas. Do zobaczenia na forach technicznych.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DaReckiLubin Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam Wszystkim. Darek. Posiadacz Audi a4b5 z 98 roku. Na tą chwilę uszkodzona.. Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Dioni Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam wszystkich forumowiczów
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
MarioPL Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Siema! Zapodaj więcej fot, bo jest na co popatrzeć
Pawliix Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Cześć, nazywam się Paweł i jestem z Rybnika - śląsk. Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4B6 w wersji Avant z silnikiem 1,9TDI 131KM Pozdrawiam.
wojciech_a4_b9 Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 W zasadzie na razie nie mam więcej zdjęć, jedynie z oględzin przed zakupowych PS. Orientuje się może czy to jest jakaś dodatkowa opcja przednia szyba? Posiada jakiś filtr, polaryzacje?
grzesiek25lub Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Witam wszystkich klubowiczów ?
Rekomendowane odpowiedzi