Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
GrayNoName Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 A dziękuję. Teraz żeby jeszcze ogarnąć kilka drobnostek i będę mega zadowolony.
xover11 Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Dobry wieczór, Ja i moje a4 b9 witamy wszystkich forumowiczów.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Marcelix Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Przyszedł czas na zmianę auta, i padło na Audi A4 B7 1.8T BFB 163KM 2005r. Autko kupione w kraju, ale sprowadzone przez handlarza od Helmuta. Dużo się najeździłem z kolegą mechanikiem zanim je kupiłem. Powiem, że trzeba czasu i cierpliwości żeby znaleźć dobre 1.8T Jestem mega zadowolony z zakupu. Po przesiadce z Passata B5 1.6 jest trochę ciaśniej, ale przynajmniej to się odpycha. Autko nabyłem 13 sierpnia i do 2 września mogłem tylko patrzeć na nie pod domem, takie u Nas kolejki w wydziale komunikacji. Na chwilę obecną zrobiłem już 3 tyś km i wszystko jest OK wymieniłem tylko klocki z tyłu. Czeka mnie jeszcze rozrząd tak profilaktycznie, ale czego się nie zrobi z pomocą forum Pozdrawiam wszystkich, Marcin.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Skun Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Cześć wszystkim na forum, szczególnie dla osób zasłużonych w działanie, kontrole i rozwój. Postaram się nie bałaganić i nie zadawać durnych pytań.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dziombek Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam wszystkich na forum
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Evilmen Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam wszystkich.Mam nadzieję że dzięki forum wszystkie bolączki będę o wiele prostsze?.Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mateuszaw Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Ja oraz moje Audi a4 b5 Avant ADR 1.8 Pb+LPG chcielibyśmy przywitać wszystkich forumowiczów i życzyli udanej współpracy pozdrawiam
damiannoname Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Siemaneczko wszystkim w tych co raz trudniejszych czasach na szczęście tu można rozmawiać do woli bez żadnych obostrzeń dzięki za przyjęcie Audi a4 b5 1.8 czarny sedan??
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PiotrRoz-Audi Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Hej Jestem od niedawna posiadaczem a4 b8 s-line Caha w quattro 2011 . Moj region dziłania to Wrocław i okolice pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi