Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
suchyy2 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam jestem z wami z okolic Wrocławia. Posiadam Audi a4 b5 1.8t APU.Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
siwy2655 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam szanownych forumowiczów. Mam na imię Zdzisław i jestem z Gdańska. Posiadam od nie dawna Audi A4 B7 2.0 TDI Avant, kombi w wersji Sport tzn. posiada zawieszenie, fotele i kierownicę sportową. Mam nadzieję, że uzyskam tu pomoc odnośnie Audi, a także jeśli będę mógł to także podzielę się swoją wiedzą.
Adolvo Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Wita wszystkich nowy użytkownik z mazowieckiego.. duuuuużo czytania, bo markę znam pobieżnie a nowy zakup będzie wymagał sporo troski.. Do zobaczenia na drodze
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mrow90 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam wszystkim jestem tu nowy i ciemny każdą rada mile widziana jeśli ktos zauwazy ze cos wpisałem w złym dziale proszę o delikatne naprowadzenie jestem z rudy śląskiej i mam audi a4b5 mam tam parę problemów które opiszę gdy znajdę chwilę w opdowiednim dziale mam nadzieję:)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Mrow90 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 6 minut temu, Audi A4 Klub Polska napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam Dzięki Dzięki nigdy na żadnym forum nie byłem kiedyś musi być ten pierwszy raz ?
Lukas37 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Jestem tutaj nowy i chcialem sie przywitac wiec dobry wieczor
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi