su_mik Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam wszystkich właścicieli A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin280 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Cześć. Jestem nowym forumowiczem i szczęśliwym posiadaczem od 2014 roku Audi A4B5 AFN. W chwili obecnej jestem na etapie poszukiwań B6 AWX lub AVF. Mam nadzieję, że znajdę jakieś wskazówki lub ciekawe oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waza18 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cześć! Od kilku lat jeżdżę a czwórkami dlatego chciałem znaleźć się w tym zacnym gronie miłośników audi a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardyromek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi 691 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam wszystkich na forum jestem nowym posiadaczem audi a 4 b6 2001 1.8t qauttro kudowa zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Jakubiak Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam. Zakupiłem audi a4b6 1.9 131km z multitronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol165 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam zwolenników i pasjonatów marki Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroskorpion Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, stałem się posiadaczem Audi a4 b7 1.6 z 2007 roku. Jest to już moją 4 Audi. Pierwsza była 80 z 1980 B roku następna b3 z 1990 B roku, Audi A3 8L 150 km agu B z 1999 roku, ta zostaje w domu że względu na osiągi i bezawaryjność. Teraz zaczynam przygodę z B7. Mam nadzieję że posłuży jakiś czas. Każdą poprzednią jeździłem po 7 lat, nigdy poważnych problemów nie miałem. Czas pokaże. Mam nadzieję też że w razie kłopotów, oby nie, koledzy pomogą, jeśli ja będę mógł pomóc to się też postaram. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroskorpion Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dzięki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras91 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontyr Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam, szczęśliwych posiadaczy i pasjonatów Audi A4. Kilka dni temu przesiadłem się po 5 latach użytkowania z B5 2.6 B6 ABC na B8 3.0 tdi quattro z 2008 roku. Planuje ja dopieścić i w tym celu regularnie korzystać z tego forum. pozdrawiam wszystkich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi