RobertSebek666 Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 Przepraszam ,że w ty dziele szukam nowinek do audi q7 4m,ale przynajmniej coś się dzieje.I bardzo miło poczytać jaką macie wiedzę i chęć poznawania swoich aut.Pzdr Robert
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
sylwek200 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 witam i pozdrawiam wszystkich fanów audi a szczególnie a4 b8
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Phenix Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Witajcie droga braci forumowa. Jako nowy w tym miejscu wypada mi się z Wami przywitać. Jestem Marcin. Pochodzę z Pruszcza Gd. a moje auto to A4 B7. Pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 B8 Red Misano Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Ema wszystkim posiadaczom Audi jak widać jestem z kujawsko-pomorskiego a to moja czerwona piękność
Maciej06 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 Witam wszystkich klubowiczów A4 b6 avant 1.8t bex jestem świeżym właścicielem b6 wcześniejszy model miałem a4 b5 1.9tdi 110 km . na co trzeba zwracać uwagę w audi jakie usterki bolączki itd..???
Marcinbobo Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Witam, wszystkich z Dolnego Śląska. Stałem się, mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem A4 B8 -- 2.0--- 177, Pozdrawiam serdecznie
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
JarekZegarek Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Cześć. Byłem już tu zalogowany jakieś 15 lat temu ale moje konto znikło. Teraz kupiłem kolejną, już trzecią A4. Tym razem 1.8 T AEB 1998 z nietypową tapicerką koenig blau. Jako że to już staruszka na pewno trzeba będzie nie raz przeczesać forum. Miejsce postoju Dzierżoniów, dolnośląskie.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
paranorormal Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Siemka wszystkim! Od nie dawna zacząłe swoją przygodę z audi a4 b6 1.9 TDI (avf). Mam nadzieję że nie zajadę was na śmierć pytaniami choć już a starcie pare ich jest pozdro XD
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi