Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Niggersly Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 W jaki sposób napisać bezpośrednią wiadomość do innego klubowicza, nie przez forum? Potrzebuje kontakt do kixi 4 z Ostrowa Wlkp. Z góry dzięki za pomoc.
Hugo Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Opublikowano 27 Lutego 2022 2 godziny temu, Niggersly napisał: W jaki sposób napisać bezpośrednią wiadomość do innego klubowicza, nie przez forum? Potrzebuje kontakt do kixi 4 z Ostrowa Wlkp. Z góry dzięki za pomoc. Nie ma takiej opcji na forum.
Zbyszek M Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam serdecznie wszystkich. Pierwsze Audi zagościło w domu, więc trochę błądzę jak dziecko we mgle. Mam nadzieję, że pomożecie w rozszyfrowaniu przynajmniej podstaw.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Valdi72 Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Witam kolegów, stałem się właścicielem audi , jest to moje pierwsze autko tej marki , I mam nadzieję, że nie będzie to skarbonka bez dna
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Vitas78 Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Jestem posiadaczem a4 2013 1.8tfsi od prawie 2 lat nieraz zachodziłem na wasze forum poczytać zasięgnąć języka. Byliście bardzo pomocni dlatego postanowiłem że warto by było wstąpić w wasze szeregi i dalej sie uczyć o tych autach od najlepszych - dzięki że jesteście pozdrawiam serdecznie!
Teggs Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 Witam serdecznie i do "zobaczenia" w kolejnych postach.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
AmorPatriae Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Cześć wszystkim, razem ze swoją norweską A4 chcieliśmy się przywitać
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
SzybkaSzklana Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Witam wszystkich, do usłyszenia w postach! Pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi