Musashi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witamy zapraszamy na spoty poznańskie info http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_niedziela_280908-t16926.1530.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam i zapraszam do nas na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witamy serdecznie Nowohuciana na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesfc Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 2,5tdi rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekk23 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam. Mam na imię Grzesiek i posiadam audi A4 B7 2,0 TDI AVANT z 2005r model 06. Pracuje i mieszkam w Warszawie. Poprzedni samochód to AUDI A6 2,5 TDI V6 z 2000r model 01. Mam nadzieje że obecny sprawi mi tyle samo przyjemności z jazdy co poprzedni. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubowaty Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam wszystkim. jeden gość z kielc ożenił mnie w taki to audi a4. autko fajne ale ...... wiedzial ze magiel zaraz padnie (a nawet mu pomógł), ale było mineło sporo kosztowalo ale jeździ. :> :> :> teraz smigam i jest oki. to moje drugie audi. poprzednie zapragnął mieć kto inny i zrobił mi prezent na dzień dziecka - dzieki czemu nie musialem (nie miałem czym) jechać do pracy. pozdrawiam Kubowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwyslugocki Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam, mam na imię Marcin i chciałem się ze wszytkimi przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichydg Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam wszystich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi