Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Fosa737 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Witam wszystkich użytkowników forum?
Rado-uk Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Siemanko! Od około miesiąca stałem sie posiadaczem A4(rki) rocznik 2012 (anglik). Szczerze mimo przebiegu 130 tys. (mile) jestem bardzo zadowolony. Wierze że w razie jakichkolwiek problemów znajdę u was pomocna dłoń. Pozdrawiam Serdecznie !
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mickouay Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Cześć Wam! Niedawno dołączyłem do Forum Świeżo upieczony posiadacz A4 Allroad Z bananem na gębie pozdrawiam wszystkich ?? Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Mickouay
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
BurcekJunior Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Witam wszystkich. Nazywam się Sebastian. W końcu postanowiłem założyć tutaj konto mimo, że wcześniej wiele razy wchodziłem na to forum jednak jako gość. Aktualnie posiadam A4 B6 Avant 3.0 LPG Quattro Tiptronic. Jest też A4 B5 1.8T LPG ośka, któro niestety teraz tylko stoi. Pozdrawiam
Marsto Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Siema jestem szczęśliwym posiadaczem b6, rejestrując się tutaj mam nadzieję ze nie będę odwiedzać tematów o naprawie mechanicznej Szerokości.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bartek_C Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam wszystkich Użytkowników. Forum przeglądam od jakiegoś czasu i w końcu przyszedł czas na rejestrację. Choć nie jestem posiadaczem Audi, to i tak forum jest dla mnie kopalnią wiedzy, bo jeżdżę, jak to nazywam trochę prześmiewczo, "farbowanym lisem" Exeo
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
robson849 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Witam i pozdrawiam z okolic Piaseczna Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 i jako że poprzednie samochody naprawiałem sam bez większych problemów, z tym autem będę musiał wspomóc się forum i prosić o pomoc bardziej obeznanych z tym samochodem członków
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi