sokold Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Cześć, witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4. Możliwe, że wkrótce do was dołączę
wichura Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 WITAM KLUBOWICZOW POSIADAM AUDI A6 2.5 TDI V6 99 ROK MOZE KTOS MI POMOZE USTAWIC PASEK RORZADU BO MI SIE ZERWAL NA POMPIE WTRYSKOWEJ POZDRAWIAM
wozniaq Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Witam forumowiczów, Zamierzam w przyszłym roku kupić Audi A4 B8...stąd moje zainteresowanie forum. Jeżeli macie jakieś rady to będę wdzięczny. Pozdrawiam, wozniaq
lyku23 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Witam wszystkich uzytkownikow. Jak sie pewnie domyslacie jestem nowym uzytkownikiem waszego portalu Mysle, ze pomozecie mi w wyborze mojego wymarzonego autka oraz udzielicie cennych wskazowek, ktore beda przydatne w trakcie jego uzytkowania. Na poczatek poprosze o jakies ciekawe oferty sprzedazy autka audi a4 b6 (najlepiej sedan w kolorze czarnym), silniczek 1,9 tdi (131 km). Pozdrawaim wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi