Arturitu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 witam wszystkich mam ochotę kupić Audi A4 rocznik -98 lub -99 1,9 tdi narazie szukam:) mozę mi sie coś trafi fajnego Pozdrawiam wszystkich
wrc Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witam wszystkich klubowiczy. Mam zamiar kupić niebawem audi A4 B5 w benzynie (ew. benzyna + LPG), silnik minimum 1.8. Mam nadzieje, że dowiem się u was, na co zwrócić uwagę przy zakupie i poznam inne ważne sprawy dotyczące A4. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Jako że góral, to chylę kapelusza
goliathth Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 siemax dolina spod brzegu. szczesliwy nabywca a4. jestem nowy wiec bede sie dopytywal, szczegolnie w tematach technicznych. pozdro 4 all.
geniuss Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Właśnie stałem Się Szczęśliwym posiadaczem A4 2001 rok 1.9 TDI :>
mastro1 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witam wszystkich.Mieszkam w Osieku.Od dwóch lat mam audi A4.Jest OK. Jedyny mankament to w przypadku mojego Audi to słaba elektryka.Pirwsza usterka to popsuty sygnał dzwiękowy,był tylko przy skręcie kierownicą, następnie spalone żarówki podświetlenia licznika,a teraz uszkodzony przełącznik świateł drogowych. Pozdrawiam wszystkich.
ykk Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witamy na forum I zapraszamy na spoty..
Rekomendowane odpowiedzi