uwencjusz Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie! Na imię mam Łukasz i jestem z Sokołowa. Mam 26 lat i kilka tygodni temu zakupiłem moje.... uwaga... pierwsze auto!!! Jak się nie trudno domyślić wybór padł na Audi Pozdrawiam Łukasz
Gość osetti Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Cześć Radek witamy serdecznie na forum i zapraszamy do aktywnego uczstnictwa pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Witam Łukasz gratuluję słusznego wyboru witamy na forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa pozdro Osa
Gość osetti Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 cześć tak tak zmień w końcu tego opla na porządny wóz pozdrawiam serdecznie i zapraszam do aktywnego uczestnictwa na forum Osa
kszyhoo Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Krzysiek, mam 23 lata i (od paru dni) jestem szczęśliwym posiadaczem wspamiałej maszyny, jaką jest audi a4. Wczreśniej jeździłem Audi 80, więc muszę nadrobić zaległości technololigczne, jakie wynikiają z różnicy wieku tych samochodów liczę na Waszą pomoc i chętnie podzielę się swoją wiedzą, jeśli tylko będzie to możliwe.
Rekomendowane odpowiedzi