Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridley Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Serdecznie witam wszystkich, wlasnie sie zarejstrowalem na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjalos Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam serdecznie wszystkich Klubowiczów "A4.klub.pl". Bardzo się cieszę, że mogę by członkiem ZWOLENNIKÓW ELITARNEJ MARKI AUDI. Jestem właścicielem Audi A4 1.8 z 1999r. (po liftingu) silnik APT 5V (lub jak kto woli 20V)- 125KM (82kw), porządnie wyposażonego w kolorze ciemny grafit. Cudem za dobre pieniądze kupiłem dopiero co sprowadzonego z Włoch i w dniu zakupu zarejestrowanego- stan- jak nowy (mimo, że z Włoch). Dokonałem podstawowych wymianek niektórych części i jest PIĘKNIE. A o Waszym klubie dowiedziałem się z małego kalendarzyka, który został włożony za wycieraczkę samochodu w słoneczny dzień w Rzeszowie. przed jakimś Supermarketem (nie będę robił kryptoreklamy). Tyle na razie. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam gorąco. mjalos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietro3 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam Serdecznie, Wczoraj kupiłem Audi A4 B5 1.9TDi 110km :> Z tego co zauważyłem jest to bardzo dobry samochód I z tego powodu postanowiłem wstąpić do Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gietek Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum. posiadam audi 80, ale chce zmienić na A4, dlatego tutaj się znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bichu Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Planuje kupic a4 awant 2,5 tiptronic 2003 czy ktos moze mi napisac cos wiecej o tej skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funtomas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam ! Jeszcze nie mam audi, ale poszukuje A4-B5 z silnikiem 1.8T. Pozdrawiam serdecznie wszystkich klubowiczów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racoclan Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Pozdrawiam wszystkich fanów Audi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 witam w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi