brezewski Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Rafał wita wszystkich mieszkam w Buku mam 31 lat. Niedawno temu kupiłem A4 AVANT 2,0TDI.
dotus Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 W związku z wymogiem napisania pierwszej wiadomości - czynię to. Mam nadzieję, iż potal będzie mi służył pomocą, jak również ja deklaruję sie (w ramach możliwości i posiadanego stanu wiedzy) nieść pomoc. Życzę sobie i pozostałym użytkownikom miłej, owocnej i udanej współpracy. Pozdrawiam
Doktorek Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Cześć Jestem Maciek, dla znajomych Kowal lub Doktorek i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1.6 Pozdrawiam wszystkich !
darkos Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam! Mieszkam w Skawinie koło Krakowa,właśnie kupiłem a4 avant 1,9tdi 1999r po lifcie.
cypacypowicz Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam wszystkich miłośników audi A4 . Na fotum bede szukał wiadomości na temat Audi S4 b5 mam nadzieje ze troszke informacji zdobęde.
Rekomendowane odpowiedzi