Cuber Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam Jestem Karol o pochodze z Kielc. niestety jeszcze nie posiadam wymarzonego A4 ale juz niebawem to sie zmieni. Interesuje sie modelem A4 B6 1.9TDI z lat 2001-2003. Musze przyznac ze ciezko znalezc takie autko w b. dobrym stanie w nieduzej kasie mam jednak nadzieje ze niebawem znajde to czego szukam:) dolaczylem do klubu gdyz chcialbym sie troche dowiedziec o tym modelu na co zwrocic uwage przy kupnie, jakies rady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr22 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich serdecznie nazywam się Piotr i jestem posiadaczem a4 b5.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmikael Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Powitanie bardzo gorące... niedawno stalem sie wlaścicielem pieknego Kombi... mam nadzieje ze tu znajde wielu pasjonatow z ktorymi bede mogl sie podzielic moimi wrazeniami. to juz moje trzecie audi. ale pierwsze A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryf07 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich mam na imię Bogdan mam audi a4 1.9 tdi rok 1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk210 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Chciałem przywitać sie z wszystkimi, jestem posiadaczem A-4 z okolic Rybnika... mam na imię Patryk moje zainteresowania to motoryzacja a w szczególności TUNING lecz już nie praktykujący... pozdrawiam gorąco ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz79 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów oraz pasjonatów marki AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterk76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0066 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Cześć Mam na imię Tomek i śmigam A4 98 2,5TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi