Kocky Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witamy forum Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa
adam_comp Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów serdecznie . Jestem szczęśliwy posiadaczem AUDI A4 1,9TD . Od zawsze chcialem miec taki samochodzik. Mam nadzieję że dowiem sie dużo wiecej o tych autkach i oczywiscie chetnie podziele sie moja dotychczasowa wiedza na temat audiczek:-) Pozdrawiam serdecznie klubowiczów!!!!!!!
Kocky Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witamy na forum Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa
mroofka07 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 bydgoszcz z tej strony witam wszystkich
huragan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam serdecznie kolegów i koleżanki!!!
Kocky Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam forumowicza z okolic moich rodzinnych stron Spota trzeba tam zorganizować!
kamillo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 .. jak w temacie witam wszystkich niezmiernie seredcznie !!
Rekomendowane odpowiedzi