SPRUCH Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich Jestem posiadaczem FIATA CC 1,2TURBO Zawitałem na tym forum gdyż na bieżąco serwisuje autko mojego dobrego kolegi A4 Avant 1,9TDI Kto wie może i niedługo sam stanę sie posiadaczem podobnego Ja jak i mój kolega jesteśmy obecnie na zielonej wyspie zwanej Irlandia pozdrawiam wszystkich obecnych na forum
opoj Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, Jestem z Gdańska. Zmieniam teraz auto. Mam kilka pomysłów, między innymi Audi A4 kombi. Ad.PS. Jak ktoś chciałby fajne A4 sprzedać... Co myślicie o tym: http://allegro.pl/item498196042_piekna_audi_a4_1_9tdi_skory_klima_alu_b_zadbana.html - za drogo? Pozdrawiam KOLEGO TUTAJ SIĘ WITAMY A PYTANIA ZADAJEMY W ODPOWIEDNICH DO TEGO DZIAŁACH :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 witamy tak,tak A4 to najlepszy pomysł.
Gość adam.a4 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich miłośników AUDI A4 :> Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem właśnie taiego autka ( moje marzenie się spełniło ) Pozdrawiam
vanwilder Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich na forum. Mam na imię Radek, pasją do Audi zaraziła mnie moja była dziewczyna - dziewczyny już nie ma, pasja została a co za tym idzie chęć kupna Audi =) Na TT czy A5 mnie jeszcze nie stać, więc pomyślałem o bardziej praktycznej i przystępnej wersji czyli A4. Mam nadzieję, że maks. 3-4 miesiące i się spełni :>
Rekomendowane odpowiedzi