tepfil54 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 SIEMANO WSZYSTKIM - DZIS ODEBRALEM WKONCU MOJA B7 2.0 TFSI I JESTEM TALK SZCZESLIWY....
kszychv Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jeszcze raz witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem leciwego klekota, ale może już niebawem zmienię na 1,8t pozdro
kuba00zale Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich na forum
Ibrachim Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 WITAM - post na przywitanie .. niech bedzie Mam A4 z 1997 ADP 1,6 , nie tuniguje samochodu, nie zakałdam wydechu który buczy .. nie mam subwoffera w bagażniku - uwielbiam kiedy samochód jest zwyczajny - wygląda tak jak go zaprojektowali inżynierowie z niemiec .. dlaczego tego wszystkiego nie robie? Bo już to robiłem w oplu omega i w fordzie .. audi tego nie potrzebuje, nawet takie skromniutkie jak to moje
Pit1 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów i serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi