wiewior1990 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Od wczoraj jestem właścicielem A4 z 96 roku z silnikiem 1.8. Auto ma troche nbitych kilometrów(260 tys), lecz silnik chodzi równo, cicho, nie ma dziur w przyspieszaniu. Pochodzę z Rogowa, 20km od Kołobrzegu. Mam 18 lat. Imię Patryk Pozdrawiam!
srmcdzwonek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Czesc jestem Lukasz, jestem z Ciechanowa, zawsze fascznowala mnie marta Audi, wreszcie dochrapalem sie wlasnego A4 B7 Avant, chcialbzm sie podzielic wiedza na temat tego auta oraz dowiedziec sie czegos nowego. serdecznie pozdrawiam Lukasz
hipppek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Hej !!! Witam serdecznie!! Jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 avant z 1997r. z silnikiem 2,8l. Pozdrowienia dla AudiManiaków:) iiii WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
michalm45 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam wszystkich użytkowników :> Michał
chusto Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam wszystkich użytkowników, miłośników a4. Pochodzę ze Stalowej Woli, a mieszkam i pracuję w Kędzierzynie-Koźlu. Przygodę z autkiem właściwie dopiero zaczynam, dlatego mam zamiar często gościć na Waszym, już teraz naszym forum . Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze Paweł
Rekomendowane odpowiedzi