polsap Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam wszystkich - mam nadzieje na aktywny udzial na forum!
piotrl74 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam, mam na imie Piotr pozdrawiam wszystkich:)
lukasgrabski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich! Od razu jedna wielka prośba - przymierzam się do kupna B7...cały czas miałem na oku auto z silnikiem 2.0 TDI (140KM) ale...no właśnie jakie jest wasze zdanie na temat tego silnika bo ja już mam mętlik w głowie. Słyszałem ostatnio że awaryjny itp. Kupić auto za tyle kasy i jeżdzić po serwisach to raczej bez sensu. Jeżeli nie ten silnik to który? 1,9 TDi (116)? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam!
mleczak Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich zwolenników i uzytkowników tych wspaniałych samochodów
Tomasy_eku Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Wtam wszystkich miłośników audi a4.Od niedawna posiadam taki autko 1.9 TDI 90 km. Pozdrowienia dla wczystkich
Gość osetti Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Cześć, witamy Cię serdecznie na forum. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa.
Gość osetti Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Cześć, witamy Cię serdecznie na forum. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa.
Rekomendowane odpowiedzi