szybkiace Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie jestem juz szczesliwym posiadaczem audi po raz drugi. Stosunkowo mlody jeszcze 29 lat mam w tej chwili, pracuje za nasza zachodnia granica w miescie mannhaim.MOim pierwszym samochodem bylo a4 z 96 roku 2.6 bedzynka, no i sie zaczela milosc do audi i bedzynki. Wspominam ja bardzo dobrze 50 tys w rok i nic zarowki wymienilem klocki no i oczywiscie oleje plyny. super auto sprzedalem bardzo latwo w sumie super auto bylo. Kolenym byl japonczyk mitsubishi Galant kombi 2.5 v6 super auto 100 tys i nic ma teraz 200tys wszystko na gazie zalozylem 4 generacje bez zastrzezen. No i przyszedl czas na audi a4 3.0 bedzynka oczywiscie naped na oske ja robie glownie trasy po 1200 km po autostradach wiec 4wd okazuje sie zbednym balastem. Coz moge powiedziec to auto lata cie powinno byc zdziwien w polsce jazda i wyprzedzanie to bajak ale na autostardzie jest przepysznie. Chcialem wszystkim zyczyc szerokiej drogi i gumowych drzew pozdro.
stasiek811 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Człuchów Witam wszystkich bardzo serdecznie.
el magico Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszytskich. Jestem posiadaczem A4 1.6 ale abc ahl czy jak to tam nie mam pojecia o co z tym chodzi wiec nie powiem. Mam ja 2 lata ale nie jezdzi bo długa historia.
abbadon666 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich, zanim jeszcze zarejestrowałem auto to postanowiłem zarejestrować się tutaj. Przygodę z Audi zaczynam od A4 1.8 Avant 97r. Wcześniej również korzystałem z niemieckiej myśli techniczne, a mianowicie Opel Kadett, Corsa... Przede mną jeszcze krucjata po urzędach ale mam nadzieje ze szybko pójdzie. Tak więc witam wszystkich
_Makki_ Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich fanow A4! Jestem nowym urzytkownikiem tego forum. Wlasnie zamowilem A4 B8 2.0TDI 170KM Q Avant. To juz druga A4 w moim zyciu. Z pierwsza raczej nie mam ciekawych wspomnien.. Od kilku lat jestem fanem Audi i oczywiscie quattro. Moja nowa niunia bedzie produkowana jakos w marcu, odbior okolo 10 kwietnia.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi