Talens80 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Wszystkich Mam nadzieje stać się w najbliższym czasie posiadzczem audi a4 3.0 pozdrawiam wszystkcih uzytkowników forum
arturb Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 witam szacowne grono forum A4. nie ukrywam, że jestem użytkownikiem trzech MB od kilku lat i w tej chwili chcę się przesiąść na Audi :> zobaczyć co to za marka! w związku z tym mam pytanie, jeżeli można w tym wątku. Mam upatrzony samochód, chcę go sprawdzić i potrzebuję namiarów na mechanika, który zna temat z okolic jeleniej góry bądź wałbrzycha. pomożecie? macie jakiś kontakt? pozdr Artur
lorner Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam wszystkich jestem posiadaczem Audi A4 2.0 sport pozdrawiam.
taniedlugopisy Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Witam, po wypadku zostały założone lampy H4, wcześniej miałem H7 sterowane elektronicznie. Bardzo prosze o informację jak podłaczyć elektrykę do tych lamp które mamy. Czy muszę je wymieniać? z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi