long-jackz Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Właśnie przywiozłem moją ukochaną A4 - miała iść na sprzedaż alleeeeeeee nie nie oddam jej - żadne auto tak miło mnie nie zaskoczyło na trasie!
Gość osetti Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witaj Tomku Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum
MASHS Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam Wszstkich Szczęśliwych posiadaczy czterech qlek marki AUDI. Życze wielu niezawodnych kilometrów.
Gość osetti Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
Gość osetti Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
spoono Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam, opis autka w profilu autko należy do ojca, a trafiłem do Was, bo szukam jakichś dobrych zamienników amortyzatorów do tego modelu auta. Obawiam się, że billsteiny b6 będą za twarde a b4 nie znalazłem (ASO odpada). Mam nadzieję, że funkcja "szukaj" okaże się pomocna Pozdrawiam spoono
Rekomendowane odpowiedzi