anzelm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hejka Mam zamiar zakupić audi a4 rok 2004 silnik 2,5 tdi chętnie skorzystam z wiedzy klubowiczów i posłucham dobrych rad czy silnik 1,9 czy właśnie 2,5 jest lepszy Mieszkam w Warszawie będę robił około 25 tys. rocznie Pozdr.
knacky Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów i życzę wiele przyjemności z jazdy naszym ulubionym autem! :>
yonash Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witem serdecznie - Tomek z tej strony. Cieszę się, że znalazłem tą kopalnię wiedzy. Pozdrawiam.
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 zapraszam na spoty Poznańskie http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_king_cross_poziom_2_zielony-t16926.29505.html;topicseen
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
daniel3581 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siema;) Mam na imie Daniel i posiadam audi a4. Pozdro; :>
Rekomendowane odpowiedzi