Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witaj na forum Zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii kazimierz o godzinie 18-stej, parking kolor niebieski
Misiek_Poznan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie!Jestem z Poznania i mam na imię Michał.Przymierzam się do zakupu Audi A4 2.5 TDI i od jakiegoś czasu jestem miłośnikiem tego autka, dlatego postanowiłem do Was dołączyć
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 witamy na forum klubu zapraszamy na Spoty Poznańskie
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 witaj serdecznie zapraszamy na spoty Poznańskie http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/spot_poznanski_slota_parking_king_cross_pogoda_parking_przy_sw_jerzego-t16926.0.html;new
mamamama Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 CZeść klubowicze. Mam na imie Jacek i od tygodnia stałem sie posiadaczem avanta A4 1.9TDi AFN. I już na wstepie szukam instrukcji obslugi do B5. POzdrawiam *może jest w Kenii dostępna ta instrukcja - uzupełnij profil
Gość piktokterius1 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów pochodze z Iłowej mam na imię Łukasz i jestem od niedawna w posiadaniu Audi A4 B5 1.9 TDI (110 KM) avant z 1997 roku wcześniej było też Audi 80 B4 1.9 TD (75 KM) sedan z 1992 roku
Rekomendowane odpowiedzi