audi2003 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam. Jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1.9TDI 2002 rok. Klimatronik i szyberdach w wyposażeniu - jak obsługiwać? Może ktoś ma jakieś praktyczne rady lub doświadczenia.
LyszyK Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam wszystkich użytkowników audi A4 a tym bardziej userów z podkarpacia... chodź na codzien poruszam się VW POLO w przyszłości planuje zmniane na Audiczke :>
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witaj na forum Zapraszam na spoty Rzeszowskie
pierro80 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam na imię Piotrek. Jeszcze nie posiadam A4, ale jestem na etapie poszukiwań. Pozdrawiam
soppy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam wszystkich użytkowników forum. Poruszam sie srebrna A4 avant z 1996 roku, silnik 1,8 bez turbinki. Autko ma przejechane już niemal ćwierć miliona kilometrów. w 2007 roku sprowadzone z Włoch, po drobniutkiej stłuczce. Sam pochodze z Krakowa. Audiczka to moje drugie autko. Wcześniej jezdziłem Renault 19 1,8 na LPG. W sumie tatmten samochodzik też był spoko. Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi