poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witamy Cieszymy sie ze jestes z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Elo Elo Badz aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Siema Milo ze jestes z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf80 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 siemka, witam wszystkich Fanow Audi. Żal przyznać, ale sam jeszcze nie zasiadam za kółkiem Audi, ale chce kupic A4. Obecnie jestem na etapie szukania, interesuje mnie A4 z benzynowym silnikiem 1.8 125KM, lub 1,9 TDI 110KM, w grę wczodzi 2,5TDI 160KM (nie jestem pewien ponieważ zlyszalem ze w tych silnikach potrafi przybyc paliwa-ropy w oleju silnikowym) z lat 1996-98 oczywiście z klimatronikiem. Mój etap poszukiwania bryczki wspomagam etapem dowiadywania sie, wypytywania uzytkownikow. To tez jest jednym z powodow rejestracji na tym forum. Kilka dni temu mialem okazje poprowadzic A4 z 1996 r. 1,9 TDI 90KM z przebiegem 210tysiecy kilometrow i szczerze, jestem zawiedzony, glośnoscia silnika w czasie jazdy przy predkosci 120km/h, w kabinie bylo glośno, nie wiem czy to przypadlość tego silnika czy moze w przypadku diesli tak już jest a może to A4 ktore prowadziłem mialo coś nie tak. Prosze o jakieś rady, czego sie wystrzegac, na co zwócić baczniejsza uwagę....z góry dziękuje za rady, ostrzezenia.....pozdrawiam, i do zobaczenia na jakimś zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Hejka. Przejrzyj regulamin :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witaj. Zadaj pytania w odpowiednim dziale forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witamy i czytamy regulamin :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platyna Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Przymierzam się do zakupu A4. W związku z narodzinami córeczki, które są przewidziane na 1 marca mam nadzieje, że zakupu dokonam najpóźniej w połowie lutego. W każdym razie ciesze się, że tu trafiłem i w razie jakichkolwiek problemów będę miał gdzie szukać pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shym0n Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Dolaczam do grona fanow audi Mam nadzieje ze zasiegne tu kilka bezcennych rad na temat . Od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 1.8 95r. Pozdro z Glasgow forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witamy mi potomek w kwietniu planowo na swiat przyjdzie, wiec gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportec Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Z tej strony Piotrek. Pochodze z okolic Dęblina a obecenie przebywam w Wawie. Mam juz swoje upragnione audi. Teraz czas na male zminay Lubie oryginalosc;)Pozdrawiam wszystkich :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy na spociki warszawskie oraz do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam i jak Łukasz zapraszam na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witamy i na spoty Poznań-Kalisz-Ostrów zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi