DannyA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Cześć Wszystkim! Mam na imię Daniel, pochodzę z Gdańska, ale od kilku dobrych lat mieszkam w Warszawie. Pół roku temu zostałem szczęśliwym posiadaczem pierwszego samochodu, i to od razu Audi A4!! :-) Nie wiem o co chodzi w tych oznaczeniach B6 i innych, ale moje auto to: Audi Kombi, rok 2002, silnik 1.9 TDI. Zalogowałem się tutaj, ponieważ nie moja klimatyzacja zimą grzała, a teraz niestety nie chłodzi i szukam jakiegoś godnego polecenia serwisu w Warszawie. To chyba tyle, jak na pierwszy raz. Pozdrawiam, Danny
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy masz B6 ... jeśli 130km to: jeśli 5 biegów to AWX a jeśli 6 biegów to AVF - zmień w profilu
GILI Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Część Daniel Jak będziesz w Gdańsku to wpadaj na spoty 3 City
uciu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b5 i chciałbym coś więcej dowiedzieć się o moim aucie i tak znalazłem was
Rekomendowane odpowiedzi