Cuber Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Witaj na forum http://Zapraszamy na Spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej parkng dach ps. oczywiscie prócz tej Niedziele :gwizdanie:
Wojtek71 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Witam serdecznie forumowiczów. Od niedawna jestem właścicielem niespełna pełnoletniej A4 z 1994r. Samochodzik jest extra w porównaniu z tym czym jeździłem dotychczas (Opel Ascona, fiaciki ). Autko zużywa się i wymaga bieżących napraw. Lecz niestety z fachowością mechaników samochodowych bywa różnie. Może znajdę tutaj kilka cennych informacji? Ufam, że tak. A dobre informację będę przekazywał dalej - bo to co dobre trzeba chwalić! Pozdrawiam Wojtek71 - Zabrze, śląskie
maniutek84 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 witam wszystkich serdecznie na forum jestem nowy na forum audi i od niedawna właścicielem A4 2.5 tdi 180 ps
magdziar86 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 witam:) stalem sie posiadaczem A4 avant pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi