lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Na pewno jak przejrzysz dobrze forum to znajdziesz wszystko co trzeba - ja miałem to samo i uniknąłem naprawdę wielu rzeczy i sprawdziłem co chciałem przy zakupie.
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
piotr.gamon Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Żywiec. Mam na imię Piotrek. Obecnie śmigam Vectra ale w najbliższym czasie (w tym miesiącu) mam zamiar kupi A4. Marzy mi się 1.8T Quatro. Ale jak to będzie to zobaczymy... :th:
zergian Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hej, właśnie szukam swojego pierwszego oooo mam nadzieje, że mi pomożecie. Pozdrowionka
podecho Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich na forum i jednocześnie pozdrawiam. Zostałem władcą pierścieni nie dawno zakupiłem nowy wóz AUDI a4 1.8 T quattro. Pięknie brzmi
lukaszr Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
Rekomendowane odpowiedzi