lugan Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mam na imię Paweł Mieszkam w Trójmieście Od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem A4 Avant B6 2004 Automat
ghostRaider Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam wszystkich ! Niestety jeszcze nie jestem posiadaczem tego legendarnego auta, ale bardzo intensywnie przymierzam sie do kupna Mam nadzieje ze juz nie długo w stopce ustawie sobie A4 AFN Pozdrawiam
Piter2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam wszystkich maniaków audi, nie tylko z Poznania ale z całej Polski Mam nadzieję, że po otrzymaniu wymaganych dostępów znajdę tutaj wiele przydatnych rad a także będę mógł podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam!
antonio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 witamy na forum Zapraszamy na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 20:00
antonio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 witam Zapraszam do czynnego udziału w życiu Forum jak również do uczestnictwa w spotach i zlotach
Rekomendowane odpowiedzi