Suli Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witaj :> Odwiedź wątki spotów warszawskich http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskiewtorki_g1900_promenada_poziom_3-t45.0.html
Dealer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam... Zostalem wlasnie szczesliwym posiadaczem audi a4 z 96 roku i zarejestrowalem sie by zglebiac o nim wiedze wraz z innymi uzytkownikami tego modelu...
golobrobert Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Całkowicie przypadkowo zauważyłem na miescie logo Klubu i adres i-mail....jakos nigdy nie przyszło mi do głowy poszukac w sieci...jestem "szczęśliwym " posiadaczem i użytkownikiem Fantasztycznego auta Audi A4 Awant 2,5 TDI QUATTRO.... I CAŁY CZAS JESTEM POD WRAŻENIEM AUTA!
MiCooL Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam użytkowników! Co prawda jeżdze Seatem Leonem, ale silnik ten sam;]
Janicek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam wszystkich . Jeszcze audi nie jeździłem dłuższego okresu, ale mam nadzieje, że nie będę żałował, pomimo początkowych problemów
Rekomendowane odpowiedzi