Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 witaj kolego, wszystko OK ale nie pisz dużymi literami bo duże litery oznaczają krzyk..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bibon Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1442 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Od kilku miesięcy posiadam a4 z silnikiem 1.9 TDI 95 rok jestem z niej bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Cześć witamy nowego kolegę! Zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum! pozdrawiam Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav3rick_17 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum autko jakie posiadam to AUDI A4 (kombi) 1.9 TDI QUATTRO 1996r silnik AFN 110 konny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam. Dobry silnik dobr napęd. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek86 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witajcie:) Wczoraj właśnie staliśmy sie posiadaczami Audi A4 1,8 5V ROCZNIK 96-ALE jest piekna-i mamy nadzieje ze bezdie dlugo słuzyc.pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Gratuluję dobrego wyboru i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum A4 Osa pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witajcie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurex Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam audi maniakow mam A4 1,8 silnik V5 bezyna rocznik 95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 witamy na forum często bywam w Twoim mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czesc, jestem Lukasz, urodzilem sie i mieszkam w sochaczewie. Moj tata jezdzi B6, ja niestety na razie jeszcze Oplem Vectra B z 2000r ale szukam tez B6tki z dieselkiem, wiec mysle, ze niedlugo stane sie klubowiczem Mysle, ze z wasza pomoca znajde interesujaca sztuke Pozdrawiam i szerokosci 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiwan Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam wszystkich, mieszkam w Łodzi niedawno kupiłem A4 B5 1,9TDI (AHH) kombi z 2000roku, na początku liczę na pomoc klubowiczów bo wcześniej jeździłem Vectrą B 1,8 kombi (mogę pomóc zainteresowanym) i o Audi wiem niewiele, ale lubię wiedzieć jak najwięcej o samochodzie którym jeżdżę (z wykształcenia mechanik ) więc później też będę udzielał porad . Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwc Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Tydzień temu nabyłem moje B5 avant, turbognojek AFN, rok '99 po lifcie Cena była dobra, ale autko wymaga dopieszczenia. /Import od makaronów i 240kkm na blacie/ Póki co autko stoi, a ja latam po urzędach coby w końcu je zarejestrować - mam nadzieję że najpóźniej w piątek Pełny uznania dla forum, pozdrawiam jeszcze raz Michał, Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi