Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj w "klubie" :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj wśród nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj na forum... audi a4 to najlepszy wybór.... :th: a rodzinny avancir nigdy cie nie zawiedzie... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam posiadam a4 2.5TDI 00r. jezdze nia od roku itd... pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubel Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam.Kupillem A4 B6, 1.9 TDI multitronic.Mam kilkam pytan zwiazanych z tym autem i mam nadzieje ze znajde tutaj pomoc. Pozdrawiam.Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witamy na forum i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj zapraszamy na spoty regionalne i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj. postaramy sie pomoc. jutro o 16.oo jest spot przy stadionie Lecha. dasz radę wpaśc? zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaciu Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam wszystkich! Od 2 miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem A4 B5 AHU 1.9 TDI/66kW z 98 roku. Jako ze chcialbym odpowiednio o nie zadbac mam szereg pytan. To forum wydaje mi sie troche bardziej przyjazne i merytoryczne od audiklub.org ( moze jestem w bledzie ) wiec bede dosc czesto tu zagladac. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Czesc Witamy w KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 hej zagladaj, zagladaj. mozesz sie zorientowac czy sa koledzy w okolicy, moglibyscie sprobowac zorganizowac wyspiarski spot :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 witaj w klubie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam kolejne 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg_28 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscarek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam i pozdrawiam Wszystkich maniaków Audi. Szacunek pzdr Oscarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi