Gość PEPIK Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Siemano! Mam na imie Przemek i jestem z Żor. Choć jestem fanem marki AUDI, wożę sie pietnastoletnim VW Golfem 3 variant TDI z silniczkiem 1Z, który ostatnio sprawia małe kłopoty. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników
majkiwawa Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 witam, planuje zakup audi, na razie mam toledo tdi BMN 170 km i chce się dowiedzieć czy audi z takim silnikiem śmiga i ewentualnie co się może dziać złego przy eksploatacji
seba78 Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Czesc!Mam na imie Sebastian jestem z Sosnowca posiadam Audi A4 mam nadzieje ze kideus będe miał A8
tandzio Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam forumowiczów! Właśnie się zarejestrowałem na forum A4. Aktualnie mam paska 2002 131PS tiptronic (generalnie rewela i zero kłopotów, zostanie dla żony) i chcę kupić A4 2006 z silnikiem TDI. Zarejestrowałem się, bo poszukuję informacji na temat 2.0 TDI. Niby awaryjne, ale w AUDI mniej narzekają niż w Pasku. Jeżeli to się okaże tragedią to pozostanie 2.5 TDI po zmianach.
Rekomendowane odpowiedzi