tomo69 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie!!! Nazywam sie Tomek, i własnie w tym miesiacu stałem sie posiadaczem cudownego, czarnego Audi A4 1,9 Avant [b6 AVF] z 2004r. Zabawka ta od samego początku sprawia mi wiele frajdy i radosci z jazdy, i mam nadziej ze pozostanie tak na długo. Juz teraz wiem że z marką audi zwiąrze sie na długi długi czas. pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spociku i zlociku Tomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 No witamy Tomku! Gratuluję pięknego autka, wrzuć fotki do działu Moja A4. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum i tak jak pisałeś zajrzyj na spociki! pozdrawiam Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał399 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Audi A4. 1.8 1997r. z fabryczną instalacja gazową, autko sprowadzone z Włoch w 2007 roku w odziwo doskonałym stanie technicznym:) Jak do tej pory auto spisuje sie fantastycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siarus Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 mam od 3 miesięcy audi A4 z 95 1 .8 około 135 koni po tuningu w Niemczech ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Pozdrawiam użytkowników czterech kółek!. Jazda tym autkiem wymaga wysokiej kultury. Nie naśladujmy stylu jazdy kierowców BMW. Szerokiej i bezpiecznej drogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witamy w klubie zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum - odszukaj swój region i sprawdz czy coś sie tam dzieje...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Osiasta już witała - to ja też! Witamy na forum - zapraszam do Marcina (Cayenne) na spoty do Świdnicy - super ekipa ! Pozdrawiam,/||\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuxik Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem mieszkańcem Gdańska. Narazie smigam leonkiem http://galeria.leonclub.pl/main.php?g2_itemId=5425 i jestem clubowiczem www.LeonClub.pl , ale kiedyś przyjdzie czas na zmiane autka i moze to bedzie wlaśnie A4 wiec warto sie czegos dowiedziec :-) pozdrawiam Kuxik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witamy kolejnego LEONowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondyn16 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem mieszkańcem Skierniewic. Od 1,5 roku jestem posiadaczem 1.9 1z 1995rok. Jak narazie nie narzekam i myślę , że tak pozostanie.Śledzę to forum od jakiegoś czasu i muszę przyznac , że jest bardzo ciekawe i pomocne. Teraz osobiście chciałbym korzystać z pomocy innych oraz dzielić się swoją wiedzą. WITAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterppp Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Pozdrawiam. Nowy nabytek z dnia 10.02.2008 A4 B7 140ps 2005 czarna Awant Auto fajne jak i pewnie ludziki w tym klubie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witaj jak byscie uproscili pisanie postow to by wiecej osob cos nastukalo jak mamy to rozumieć?? co jest trudnego w pisaniu postów?? chyba, ze chodzi o to, ze jednym palcem źle się pisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witaj w klubie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witaj w Klubie Zapraszamy do aktywnego udziału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witamy serdecznie... zapraszamy na spociki w swoim regionie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witaj w klubie... Audi A4 to bardzo dobry wybór... :th: Zapraszamy do aktywnego udziału w życiu klubu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie naśladujmy stylu jazdy kierowców BMW witaj w klubie... święte słowa... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witaj wśród klubowiczów... zapraszamy na spoty... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi