slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witaj na Forum Zapraszam na spoty które odbywają sie na podkarpaciu :th:
mateogda Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy na spoty trójmiejskie
Iverson Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 witam. zapraszam na spoty rzeszowskie, najblizszy w tą niedzielę wiecej info w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4168.msg320517#new
slaweq Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udzialu w życiu forum :th:
Cuber Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witamy na forum zapraszamy na spociki :th:
Hercus Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zakupiłem ostatnio B5 AWT Q z 01r i jestem niezmiernie zadowolony (przesiadłem sie z VW GIII) różnica olbrzymia :th: no i przy okazji pierwsze pytanie bo myśli kłebią mi sie w głowie .... LPG odrzuciłem odrazu ... więc co no chyba chip nie ... ale do sedna jakie są różnice między moim 150 konnym motorkiem a tym 180 konnym ?? chodzi mi tutaj o wykonanie trwałość budowe rozrząd korbowód głowica .... czy podnosząc moc i moment będę nadwyrężał te elementy ?? czy poprostu te śilniki wyjeżdrzając z fabryki różniły sie właśnie tylko oprogramowaniem ???? Dzięki wielkie
Gość osetti Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Cześc kolego... Witamy na forum, pytanka zadaj w odpowiednich wątkach w dziale technicznym, napewno ktoś Ci pomoże..... zapraszamy również do działu "zlociki i spociki" osa
Gość gugas Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Powitać Zapraszam do Wątku spotów Łódzkich, najbliższy 4 Marca Można się wiele dowiedzieć od innych posiadaczy czwórek
Gość gugas Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Powitać Zapraszam do Wątku spotów Łódzkich, najbliższy 4 Marca Przypłyń czasem do nas Zawsze miło jest poznać się na żywo
ppp Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich moich kolegów z forum Audi A4.Od wczoraj stałem sie szczęśliwym posiadaczem mojej od dawna wymarzonej Audi A4 1,8.Po długich poszukiwaniach nareszcie sie udało.Moja Niunia stoi już w garażu.Witam jeszcze raz i cieszę sie że mogę do Was dołączyć.
Gość osetti Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Czesc kolego! Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum odwiedź też wątek "spoty częstochowskie" - miło będzie nam Cię poznac osobiscie pozdro Osa
Cuber Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 My tez sie cieszymy ze dołaczyłeś do Naszego Klubu :th: witamy i zapraszamy na sociki
Rekomendowane odpowiedzi