autoexpert24 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam mam na imię Szymon jestem z Gdańska. Moje autko to A4 B5 1.9TDI 96r , pozdrawiam wszystkich.
mc_hugo Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 witam, jestem łukasz ( mc_hugo ) niedawno kupiłem sobie a4 1.8 avant z 96 i pewnie nieraz bede potrzebowal pomocy kolegów z ojczyzny wiec z gory dzieki :biggrin:
sławek78 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Cześć. Wczoraj sprowadziłem swoją audiczkę.To pierwsze moje audi więc jestem "zieloniutki". Mam nadzieję że dzięki tej stronie i wam poznam bliżej tą markę. Jutro postaram się zrobić jakieś zdjęcia abyście ocenili mój zakup i pomogli ją "odświeżyć" Pozdróweczka dla wszystkich
NotNormal Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Nie posiadam zadnego audi ale interesuje mnie ta marka i dlatego właśnie korzystam z tego forum. Głównie interesuje mnie diagnostyka za pomocą VAGa. Jestem z Tarnowskich Gór. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi