dmjn Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Przymierzam się do zakupu Audi A4 B5 prawdopodobnie 2,5 tdi. Mam nadzieję, że znajdę tu cenne rady użytkowników a może w przyszłości sam też będę potrafił komuś pomóc. Pozdrawiam.
kusztyk Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam jestem nowy chcialem sie przywitac:) Moje autko to a4 1.9 TDI 110 AFN. Jestem posiadaczem niezbyd dlugo tego samochodu, wczesniej mialem ibizke 2001r. 1.9 TDI 110 AVS.
hotspring Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Cześć z tej strony pisze do was we własnej osobie Krzysiek z Tarnowa... tak tak... ten Krzysiek od roku mam Audi A4 1.9 TDI 116 KM mam zrobiłem juz rozrzad klocki i tarcze a w niedługim czasie zabieram sie za zawieszenie.... (będzie boleć) mój portfel... a dzis pisze bo chce sie dowiedziec jak sie dostać do filtra przeciwpyłkowego a nie chce niepotrzebnie rozbierać połowy auta...
ykk Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam Zapraszam do zapoznania sie z tematem: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca_piatek_25_wrzesnia_godz_18_parking_pod_carrefourem_pozniej_mc-t5838.5850.html
Foltijr Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Siema Tutaj Marcin pozdrowki wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi