yarek shalom Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Zarejestrowalem sie choc jeszcze nie jestem posiadaczem audi A4, ale planuje jego kupna, dokladnie wersji avant pozdrawiam
dabi4 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam wszystkich jeżdzę swoim audi od niedawna w okolocach Lublina, pozdrawiam.
DOGI Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam Wszystkich Klubowiczy i użytkowników samochodu z pod znaku 4 kółek!!! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem S4 b5 avant- auta na które zachorowałem kiedy pierwszy raz się nim przejechałem dzięki użytkownikowi S4 z rejestracją DIGI. Do tej pory nie interesowały mnie żadne auta prócz japonii a konkretnie Hondy. Miałem Civica- pierwsze własne autko- robione na 1/4 mili i podczas pucharu SSS w roku 2008 zajęło 2 miejsce w klasie mini drag, potem było pierwsze miejsce na Summer Cars Party a potem był dzwon...... Kolejnym autem była Honda Prelude która nadal posiadam- ostatnia generacja jaka wychodziła w wersji VTi-2.2 VTEC- obecnie otwieramy nową księgę , miejmy nadzieję że się tu u Was zadomowię a co do autka będę je należycie eksploatował no i seryjne długo nie zostanie :-P
Rekomendowane odpowiedzi