bluder Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
matys2806 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam wszystkich i pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 witam ziomala i zapraszam na spociki bielskie
rawablus Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam wszystkich. Od dzis jestem wlascicielem a4 1996. Swierzy jestem w tej marce wiec bede bacznie obserwowal forum i pytał. Mam nadzieje ,ze znajde tu wiele przydatnych info. Pozdro. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
iceskywolker Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Tomek i jestem z Rybnika. Przymierzam się w przyszłym roku dokonać zakupu auta (bardzo mi się podoba A4 (S4) B7 z 2.0 TFSI Quattro. Oczywiście zanim dokonam ostatecznej decyzji chciałbym poczytać Wasze opinie Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi