miszelo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam Audi A4 1,6benzyna rok 2000
gahan Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witam wszystkich uzytkownikow a4.Mam na imie Piotr mieszkam kolo elblaga.Niedawno zakupilm radio koncert ze zmieniarka ale mam problem z potencjometrem.Potrzebuje pomocy z zakupem pokretla.Zgory dziekuje.
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
alan_79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Buczy coś w silniku. Przy wyższych obrotach jest to głośniejsze i bardzo uciążliwe. Podejrzewam zawór EGR, ale nie wiem czy ten zawór może mieć coś z tym wspólnego. Podejrzewałem łożyska w kołach, ale je zmieniłem i nic się nie zmieniło. Plecionkę też zmieniłem przy tłumiku i też nic, nadal buczy.Pomóżcie. Please!!!!!!!!!!!!
BUTCH Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Sławek i jestem na etapie szukania nowych 4ech kółek.
Rekomendowane odpowiedzi