nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
prezes83 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy AUDI :)Mam na imię Piotr i jestem z Elbląga. Właśnie zakupiłem audi a4 rok 2000 sedan, posiadam również BMW ,którym śmigam na co dzień a audi używam jako samochód rodzinny bo większy A te forum mysle ze pozwoli mi zglebic wiedze o audi (mam nadzieje ze bede zadowolny, jak narazie jestem zadowolony) pozdrawiam :>
lQl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam. Nazywam sie Łukasz, z racji tego, że posiadam Audi (wprawdzie A3), postanowilem odwiedzic to forum. Mysle, że sporo informacji stad bede mogl wykorzystac do lepszego poznania swojego auta Pozdrawiam wszystkich.
rafai Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, mam na imię Rafał jestem z Poznania, jednak większość czasu spędzam w Polsce, gdyż pracuje jako kierowca Powoli przymierzam się do kupna A4.
Rekomendowane odpowiedzi