nike21 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marii Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam jestem marii i mieszkam w Koscierzynie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witaj na forum zapraszam na spoty kościerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witajcie, zarejestrowałem się na forum, ponieważ mój wujek ma A4 1,6 z 1996r. i chce dla niego kupić interfejs diagnostyczny, a się na tym (jeszcze) nie znam Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników A4 - fajne furki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 siemka zapraszamy na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychu12 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam mam na imie Zbyszek Mieszkam w turku. Kupiłem ostatnio sobie audi a4 1.8 Turbo rok 1998. Zarejestrowałem sie ponieważ bo chciałem co nie co sie o niej do wiedziec.... Jak macie pytania to mnie prosze pisać...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edimax1987 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam wszystkich na forum. Od dwóch dni jestem szcześliwym posiadaczem mojego wymarzonego auta jakim jest oczywiście Audi A4. w mojej rodzinie wlaściwie zawsze liczyla sie tylko jedna marka- wiadomo jaka.... kiedys moj ojciec mial audi 80 b3 rocznik 1990. naprawde swietne auto, potem zmienil ja na audi a4 z 2000 roku. i od tej pory obiecalem sobie ze musze kiedys takie kupic. no i stalo sie:) takze jak widzicie jestem wielkim fanem tych aut i nie zamienilbym ich na zadna inna marke. w niedlugim czasie bede chcial podac kilka fotek swojej furki, moze dorzuce tez fotki audi taty. narazie chcialbym sie przywitac i przy okazji wszystkich was pozdrowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi