sawawawa Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam! Mam na imię Andrzej i mam zamiar nabyć drogą kupna A4. Z przyjemnością dowiem się czegoś na jego temat Wesołych Świąt życzę
michalstdg Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam. Jestem z Dąbrowy Górniczej i jestem posiadaczem VW Passata B5. Zarejestrowałem sie w celu wymiany doświadczeń
GoLaS84 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam wszystkich!!! Jestem nowy na forum jak również nowym posiadaczem swojego 130konnego dieselka A4 B6 z 2003r. Pzdr dla Wszystkich!
mihauu93 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Siema, jestem nowy na forum i wypada się przywitać. Sam nie mam jeszcze prawka ( brakuje kilku miesięcy ), ale lubię Audice, i czasem ( tak prawie co dzień ) jeżdżę B5'tką starego z silnikiem TDi AFN z manualem z 1996r. I tak że czasem chcę się dowiedzieć coś nowego lub akurat potrzebnego to założyłem konto ^^. Tak poza tym to starszy już od kilkunastu lat jeździ Audikami, właściwie to nawet hronologicznie ustawionymi tej samej klasy: 80 b3, 80 b4, A4 b5. Gdy już zdam prawko to myślałem sobie kupić B3'jkę 1.6 TD 80ps, tanie a porządne auto : D
Rekomendowane odpowiedzi