szampon Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak tam radzicie sobie z zimą ? Dotarłem na forum Audi A4 ze strony autoswiat.pl, dokładniej ze strony o konkursie na najlepszy fanklub w Polsce. Jestem miłośnikiem marki Audi. Mam naprawdę miłe przeżycia z tą marką. Ojciec mój posiadał trzy modele. Niestety A4 w jego posiadaniu nie było. Ale tu chodzi o mnie. Mam prawo jazdy dopiero rok, w garażu corsę A i jakby nie patrzeć wiele przede mną. Gorąco witam raz jeszcze i życzę wszystkim kierowcą, bo to forum mam nadzieję tylko z nich się składa, dużo wyobraźni i rozwagi na drodze !
lysy1414 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak w temacie witam i serdecznie wszystkich pozdrawiam
egzekutor2 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam serdecznie Jeżdże Audi A6 2,5 TDI quattro Avant,auto jak narazie mnie nie zawiodło lecz zawsze to lepiej mieć się z kim podzielić doświadczeniami myśle że to forum będzie najbardziej odpowiednim miejscem do tego. Pozdrawiam Gabriel
Rekomendowane odpowiedzi