rStyle Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam Was z.. nie wiem do końca skąd - jadę właśnie przez Czechy (o, mijam właśnie Brno) do mego ojcowskiego Kętrzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_top Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witajcie. Jestem Jacek, mieszkam w Słupsku. Trafiłem tu w poszukiwaniu informacji i pomocy odnośnie kupna i (zapewne) późniejszej eksploatacji Audi A4 na którego zakup się przymierzam. Z góry dzięki za każdą pomoc i zrozumienie dla newbiesa :-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Hej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gie07 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jestem nowym uzytkownikiem forum mam nandzieje ze za niedlugo stane sie nowym uzytkownikiem audi 1.8T. Wczesniej poszukiwalem bmw e46 lecz e46 kupilbym z silnikiem 1.8i i to nie zbyt w dobrym stanie. Audi ma wszystko co mi jest do szczescia potrzebne czyli komfort i moc Proszę was o przejscie do działu gdzie pokazuje sie auta a starzy wyjadacze a4 podpowiadaja czy jest warte swojej ceny itd :)Dam tam link a4 ktora chce jechac zobaczyc a co za tym idzie kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrew Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi